Späť na výsledky
Varianty produktu
Rýchly nákup

PROPHYbox - PROPHYflex 4 wave

Prod. číslo:9050143
Záruka: 12 měsíců

Přístroj pro pro supragingivální a subgingivální aplikace. Nový KaVo PROPHYflex 4 je ještě více univerzální, přizpůsobitelný a ergonomický. Vlastnosti a výhody PROPHYflex 4? Získáte dva nástroje v jednom. Ideální pro supragingivální a subgingivální aplikace. Přizpůsobí se ruce uživatele díky rukojeti ve dvou velikostech. Otočná přední část o 360 ° pro práci v jakékoli oblasti umožňuje zubnímu lékaři jasnější pohled na oblast ošetření. Regulace nastavení množství prášku pro individuální ošetření. Stálý a koncentrovaný proud prášku minimalizuje poškození tkání a rozptyl prachových částic. Balení obsahuje: 1 x KaVo Prophyflex 4 (Barva Wave), 1x Kerr OptiView Standard Kit (2ks), 1x Kerr OptiView Small Kit (2ks), 1x KaVo Prophypearls Selection (80 tyčinek), 1x KaVo Prophypearls Natural (80 tyčinek)

Na objednanie

Získajte výhodnejšie ceny na produkty.
Stačí sa zaregistrovať!

Prehľad atraktívnych výhod pre registrovaných

Ste už u nás zaregistrovaní?
Zobrazte si svoje ceny. Prihlásiť sa

 

Získajte výhodnejšie ceny na produkty. Stačí sa zaregistrovať

Ste už u nás zaregistrovaní? Prihlásiť sa

Atraktívne benefity pre registrovaných zákazníkov

Prečo bez registrácie nezobrazujeme ceny?

Chceme vám ponúknuť čo najlepšiu cenu na trhu. Už pri malých odberoch sa dá u nás dostať na lepšie ako cenníkové ceny, ktoré bežne nájdete na eshopoch. Pri registrácii zistíme údaje, ktoré nám pomôžu vám ponúknuť individuálne ceny.

  • Máme najširší sortiment a väčšinu tovaru vám navyše doručíme už do 48 hodín od objednania.
  • Náš tím poradcov, špecialistov a operátorov je vám k dispozícii.
Táto stránka obsahuje reklamu na zdravotnícky prostriedok zameranú na odborníkov v zmysle §2a zákona č. 40/1995 Zb. v znení neskorších predpisov. Ak nie ste takýmto odborníkom, bezodkladne tieto stránky opustite. (Preložené bez overenia zákona v SR)